AVG Privacy

Mei 2018

Intro
Als Gestalttherapeut ben ik, Lydia van der Put, mij er van bewust dat je vertrouwen stelt in mijn werkzaamheden. Ik zie het dan ook als mijn verantwoordelijkheid om je privacy te beschermen. Hieronder leg ik uit welke gegevens ik verzamel wanneer je bij mij in therapie komt. Zo kom je niet voor verassingen te staan. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacy beleid te accepteren. Ik respecteer de privacy van alle gebruikers van mijn site en draag er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je mij verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Het gebruik van verzamelde gegevens
Wanneer je je aanmeldt voor een behandeling of een intake gesprek vraag ik je om je persoons- en relevante medische gegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt voor de dossiervorming. Het dossier kan bestaan uit gespreksverslagen, een behandelplan, een behandelplan en een ondertekende avg-verklaring. De persoonsgegevens (NAW, telefoon, mailadres en geboortedatum) worden alleen opgeslagen in het facturatiesysteem en in een adresboekje voor cliënten. De persoonsgegevens worden ook gebruikt voor de facturering. Zowel het cliëntendossier als het facturatiesysteem (KashExpert) bevatten persoonlijke inlogcodes waardoor je gegevens beveiligd zijn.

Communicatie
Wanneer je e-mail of andere berichten  verzendt, is het mogelijk dat ik deze bewaar. Ik kan vragen naar je persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk je vragen te verwerken en je verzoeken te beantwoorden. Mails die niet meer nodig zijn voor gebruik worden verwijderd.

Cookies
Praktijk Anazoë verzamelt geen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in haar cliënten, zodat zij haar diensten hierop kan afstemmen.
Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestanden die op je computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken.

Doeleinden
Praktijk Anazoë verzamelt of gebruikt geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacy beleid tenzij van tevoren hiertoe door jou toestemming voor is gegeven.

Derden
De informatie kan in toestemming met jou als cliënt gedeeld worden met derden. De informatie zal nooit intern gedeeld worden. Bij wanbetaling zal bureau DAS ingeschakeld worden. Zij zullen dan je persoonsgegevens doorkrijgen. Dit bureau dient hier ook zorgvuldig mee om te gaan en om deze veiligheid te waarborgen heb ik met hen een verwerkersoverkeenkomst afgesloten waarin zij toestemming geven jouw persoonsgegevens zorgvuldig op te slaan.
Ditzelfde geld voor het accountantskantoor, Valde Finances, waar wij mee samenwerken.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens
Praktijk Anazoë  biedt alle cliënten de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van zijn of haar persoonlijke informatie die aan mij zijn verstrekt.

Bewaartijd dossiers
Alle dossiers worden 15 jaar lang bewaard.
De financiële gegevens worden 7 jaar bewaard.

Praktijk Anazoë
Spirea 9
3317 JB Dordrecht