Therapie

Er zijn veel verschillende soorten therapie.
Dit is wat ik jou kan aanbieden.

Groepstherapie

Groep ‘leren verbinden’

In deze groepsbijeenkomsten zullen we je aanmoedigen stil te staan bij je gedachten, om gevoelens en emoties toe te laten en om deze vervolgens te verwoorden zonder dat er directe adviezen of oplossingen op tafel worden gelegd. Sterker nog, jij en de groep zelf bepalen in welke richting het proces van de therapie zich ontwikkelt. Het mooie is dat we jullie helpen persoonlijk te reageren op elkaar zodat jullie leren hoe je je op veilige wijze kan verbinden, maar ook je eigen grenzen gaat ervaren en bewaken.

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

Leren synchroniseren/ hechting/trauma
Hechtingsstijlen / contact met familie
Vormgeven van vriendschappen
Leren oefenen met de volledige boodschap
En wat aan casussen naar voren komt

Ervaringsgericht en persoonlijk zijn de sleutelwoorden die deze vorm van therapie zo effectief maakt! Je krijgt inzichten, nieuwe energie en word weer trots op jezelf!

Voor wie?

Groepstherapie kan een mooie aanvulling zijn na of naast individuele therapie. In de groep kan het geleerde in praktijk worden gebracht. Je gaat als het ware van de veiligheid van individuele therapie naar de veiligheid van binnen de groep verder leren.

De groep is o.a. geschikt voor mensen met:
angstklachten, spanningen met collega’s of belangrijke anderen, burn-out, somberheid, onzekerheid, verdriet, identiteitsvragen, eenzaamheid.

Kosten

  • Groep
    Leren Verbinden
  • 480,-
  • Deze prijs is voor 8 bijeenkomsten
    (€60 per groepssessie).
  • In termijnen betalen is mogelijk.
    Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Individuele- en groepstherapie wordt door de zorgverzekeraar (gedeeltelijk) vergoedt bij een aanvullend pakket en in enkele gevallen wordt gestalttherapie niet vergoed. Relatietherapie wordt in de regel niet vergoedt, maar er zijn verzekeraar die het wel doen.

Als je niet bekend bent bij praktijk Anazoë vind er een intakegesprek plaats. Dat kan telefonisch. In dit gesprek wordt met je doorgesproken of groepstherapie je ook daadwerkelijk verder gaat helpen. Dit gesprek kost €25,-

Bij voldoende aanmeldingen starten we de groep.

– Henri Nouwen –

Contact

Praktijk Anazoë
Spirea 9
3317 JB Dordrecht